Don't resist change

 "Stop resisting change"

Published: August 30, 2023
Author: Brad Stulberg

Artikkelissa kerrotaan, että ihmisillä on tapana estää muutoksien tapahtumista. Artikkelissa sanotaan, että muutos voi satuttaa ja yleensä satuttaakin. Artikkelin mukaan jos niin sanottu "mind-set" eli ajattelutapa on oikeanlainen, niin silloin muutos voi johtaa yksilön kasvuun. Artikkelissa käytetään käsitettä "allostasis", joka tarkoittaa "vakautta muutoksen kautta". Käytännössä käsite tarkoittaa tapaa pysyä vakaana muutosprosessin läpi on muuttumalla ainakin jossakin määrin. Artikkelissa kerrotaan, että terve reaktio muutokseen ja epäjärjestykseen perustuu allostatis-prosessiin. Artikkelin mukaan allostaattisen näkemyksen omaksuminen tunnustaa, että kypsän aikuisuuden tavoitteena ei ole välttää, taistella tai yrittää hallita muutosta, vaan pikemminkin taitavasti osallistua siihen.

What I think about the article?
This article really made me think about the change because usually I'm really scared of new things. For example right now I'm really scared that I have only one year left high school and soon I'd have to choose what I want to be in the future. I'm also scared that my friend group will change after high school. After reading this article I started to think that if I resist the change I'd never become anything. Now I want to change my mind-set and start to think that if I want to get ahead in my life I have to accept the change. 


Kommentit

  1. you concentrated on psychology in your reading. It's good to read articles in various fields to increase your vocabulary.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Seek out delight

Is anger good?